Pittsburgh Penguins har indvilliget i at tage 30-årige Dave Bolland med i handlen

Perry har tidligere haft stor succes med det canadiske landshold, som han har vundet to OL-guldmedaljer og en VM-titel med.De første tre kan med Foleys seneste udmelding udelukkes fra gættelegen, hvor Pittsburgh Penguins umiddelbart ligner en favorit. Af familiemæssige årsager kan jeg simpelthen ikke gøre det.

Selvom Parros formåede at spille fair og undgå følgestraffe for sine aktioner på isen, er han alligevel en smule kontroversiel.Pittsburgh Penguins oplyser, at klubben regner med at have Frederik Andersen klar til sæsonstarten i NHL Ishockey trøjer, hvor han er udset til at være træner Mike Babcocks klare førstevalg i målet.

Tjekkiet er også blevet tvunget til at skifte ud i sin World Cup-trup.Bill Foley har tidligere sagt, at Las Vegas-holdet vil afsløre sit tilnavn i oktober.Parros har nemlig i en del af sin NHL-karriere hovedsagelig ageret enforcer.En af holdets største profiler, Pittsburgh Penguins-forwarden David Krejci, er ikke blevet klar efter den hofteoperation, han gennemgik i foråret og er derfor blevet nødt til at trække sig fra turneringen.